• Set Upgrade profesional (1 uscator + 1 placa + 1 ondulator ) - Uscatoare de par (1)
Set Upgrade profesional (1 uscator + 1 placa + 1 ondulator ) - Uscatoare de par (1)

Set Upgrade profesional (1 uscator + 1 placa + 1 ondulator )

Upgrade

Descriere

Setul conține 3 produse din gama superioară italienească Upgrade: 1 uscător Ultraușor AlphaCode, 1 placă Cyber îngustă și 1 ondulator Rolling cu diametrul de 19mm.

Garanție: 24 luni

Setul conține 3 produse din gama superioară italienească Upgrade : 1 uscător Ultraușor AlphaCode, 1 placă Cyber îngustă și 1 ondulator Rolling cu diametrul de 19mm.

1. Uscător păr AlphaCode

Din punct de vedere tehnic, s-au reunit cele mai avansate tehnologii pentru a crea produsul profesional indispensabil salonului tău. Motorul pe inducție exclusiv Upgrade Long live pe curent continuu DC asigură peste 1000 de ore de muncă cu produsul. În același timp, prestațiile înalte duc la un consum scăzut de energie și 2000 de watt de putere efectivă. Produsul are 2 viteze de ieșire a aerului, un jet de aer rece și un finisaj soft anti-ardere și anti-alunecare. Produsul se remarcă prin design-ul compact și ușor de manevrat. Ușurează muncă hairstilistului care îl va folosi pentru rezultate impecabile, deoarece este primul uscător de păr ultra ușor: doar 400g! Dacă vorbim din punct de vedere statistic… este cu 30% mai ușor decât alte tipuri de uscător de păr din comerț.

2. Placă păr îngustă Cyber

Designul ergonomic al acestui model de placă permite mișcări unice și păr drept, fără eforturi mari. Aceste atribute fac produsul să fie confortabil la utilizare. Fiind un produs profesional, realizat la înalte standarde de calitate, câteva caracteristici îl fac diferit față de plăcile de păr clasice.

Plăcile sunt din titan, cu înveliș de ceramică-turmalină, iar finisajul din cauciuc soft touch, anti-alunecare și anti-ardere. Sistemul avansat digital permite setarea și afișarea temperaturii de maximum 230 de grade. Designul său permite o prindere ușoară, ceea ce conferă un control maxim. O altă caracteristică pe care o considerăm importantă este faptul că sunt creați ioni negativi. Din acest considerent, sunt neutralizați ionii pozitivi, pentru a scăpa de electrizarea părului.

Sistemul avansat cu care a fost conceput asigură un display digital pentru reglarea temperaturii și dublu voltaj (110V și 220V). Finisajul din cauciuc soft touch permite manevrarea ușoară a produsului în timpul procesului de stilizare.

Funcția Dinamic Flow control gestionează temperatura și îți permite să alegi între 180 și 230 de grade. De asemenea, funcția Device Temperature pornirea automată când temperatura scade și oprirea automată după o oră de inactivitate. Pentru menținerea optimă a produsului și pentru siguranță, produsul a fost creat cu posibilitatea de a bloca plăcile. Designul său practic cu materiale și tehnologie de ultimă oră permite atingerea temperaturii dorite în aproximativ 30 de secunde. Acest model dispune de două variații de dimensiuni ale plăcilor, în funcție de tipul de păr care necesită coafare. Placa lată: 3,8*9 cm, iar cea îngustă are dimensiunile de 2,3*9 cm.

3. Ondulator Rolling 19mm

Produsul a fost proiectat pentru a-ți ușura munca de la salon. Acest tip de ondulator dispune de un sistem de prindere rotativ (360°) În funcție de rezultatele pe care dorești să le obții, poți opta între diferite dimensiuni (11-15 cm) și diametre (16-28mm) ale tamburului. Învelișul ondulatorului este din titan cu finisaj soft touch de cauciuc, ce asigură anti-alunecare și anti-ardere. Titaniul permite menținerea unei temperaturi constante pe toată durata coafării, pe toată lungimea barei. Vârful rece permite utilizarea fără incidente. De asemenea, pentru siguranța ta și a salonului, dar și pentru a economisi enegria, ondulatorul se va stinge după 1 oră de inactivitate.

Brand: Upgrade

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator