• Pachet Lubrifianti Intimi Organici pe Baza de Apa si Ulei Intro - Ulei de masaj (1)
Pachet Lubrifianti Intimi Organici pe Baza de Apa si Ulei Intro - Ulei de masaj (1)

Pachet Lubrifianti Intimi Organici pe Baza de Apa si Ulei Intro

YES

Descriere

Pachet Lubrifianti Intimi Organici pe Baza de Apa si Ulei Intro: Pachetul ofera o varietate de texturi si formate ale lubrifiantilor Yes. Produsele pot fi utilizate impreuna sau separat. Se recomanda inainte aplicarea lubrifiantului pe baza de apa si apoi pe cel pe baza de ulei. Pachetul contine:

Lubrifiant Organic pe Baza de Apa Yes: 7ml x 1; 50ml x 1; cu aplicator 5ml x 1: Produs ce are rolul de a lubrifia in timpul contactului sexual, dar si de a hidrata mucoasa vaginala pentru a elimina disconfortul produs de menopauza sau afectiuni vaginale. Datorita continutului de polimeri din plante, produsul retine apa in tesuturi si sporeste hidratarea. Lubrifiantul are un PH echilibrat ce ajuta la prevenirea afectarii florei si reface mediul microbian vaginal. Acesta actioneaza eficient in tratarea simptomelor de uscaciune vaginala. Lubrifiantul este combatibil cu prezervativele si textura acestuia este de gel, nu are miros, culoare, aroma si nu este lipicios. Produsul poate fi utilizat si de catre persoanele cu sensibilitati sau cu alergii la produse intime, deoarece formula blanda a acestuia este fara parabeni, glicerina, glicoli sau uleiuri minerale. De asemenea, lubrifiantul poate fi folosit si de catre persoanele cu afectiuni hormonale.

Lubrifiant Organic pe Baza de Ulei Yes: 7 ml x1; 40ml x 1, cu aplicator 5ml x 1: Produs ce contine ingrediente naturale, avand rolul de a asigura confort si lubrifiere in timpul contactului sexual. Acesta contine un amestec bogat de ulei de migdale dulci, unt de shea si unt de cacao, avand proprietati hidratante si nutritive pentru piele si tesuturi. Produsul poate fi utilizat si ca ulei de masaj. Datorita formulei sale blande, acesta poate fi folosit si de catre persoanele cu sensibilitati sau alergii la produse intime. Totodata, poate fi utilizat si de catre persoanele cu afectiuni hormonale, deoarece nu contine estrogen sau hormoni. Lubrifiantul nu este compatibil cu prezervativele, nu are culoare sau aroma, nu este lipicios si nu pateaza. De asemenea, acesta nu contine parabeni, glicerina, glicoli, uleiuri minerale.

Brand: Yes

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator