• Lac de Unghii Semipermanent Gel Color Don`t Cry Over Spilled Milkshakes Opi, 15ml - Oja Semipermanenta (1)
Lac de Unghii Semipermanent Gel Color Don`t Cry Over Spilled Milkshakes Opi, 15ml - Oja Semipermanenta (1)

Lac de Unghii Semipermanent Gel Color Don`t Cry Over Spilled Milkshakes Opi, 15ml

OPI

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe esteto.ro

Descriere

OPI GelColor este o formulă de gel 100%! Are o sticlă distinctivă și o perie personalizată și o formulă de gel care se aplică ca lacul obișnuit.

Aplicare incredibil de rapidă și curățare rapidă ușoară ... în doar 4 minute! OPI oferă o gamă uimitoare de culori care sunt de lungă durată, permițând până la 14+ zile de uzură fără a tăia, dezlipi sau pierde strălucirea. OPI se fixează în mod convenabil atât în ​​lămpi LED, cât și în lămpi UV. Eliminarea nu poate fi mai ușoară în doar câteva minute!

Aplicația GelColor by OPI:

Pasul 1: Pregătirea meticuloasă pentru unghii - asigurând împingerea cuticulei de pe placa de unghii și îndepărtarea tuturor contaminanților de suprafață cu un detergent.

Pasul 2: Aplicația GelColor by OPI Base Coat - asigurați-vă că agitați sticla pentru a amesteca și îndepărtați produsul în exces din perie înainte de aplicare. Aplicați stratul de bază pe unghie și asigurați-vă că acoperiți marginea liberă. Se lasă timp de 10 sec / lumină LED sau 1 min / lumină UV.

Pasul 3: GelColor prin aplicația OPI Color - asigurați-vă că agitați sticla energic și îndepărtați produsul în exces din perie ștergându-l pe gâtul sticlei. Aplicați un strat foarte subțire de culoare și asigurați-vă că acoperiți marginea liberă. Se lasă pentru 30 sec / lumină LED sau 2 minute / lampă UV. Repetați pasul 3 pentru un al doilea strat.

Rehidratează - asigură-te că rehidratezi unghiile și cuticulele cu un ulei pentru cuticule și repetă acest lucru de două ori pe zi pentru a menține și a promova o uzură mai lungă.

Cantitate: 15 ml.

Culoare: Alb.

Brand: OPI

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator