• Cremă de curăţare Microsilver Plus LR 100 ml - Creme de zi (1)
Cremă de curăţare Microsilver Plus LR 100 ml - Creme de zi (1)

Cremă de curăţare Microsilver Plus LR 100 ml

LR Health & Beauty

305.59 lei

89.88 lei
-71%

Descriere

Formulă ideală pentru o curăţare completă.

Microsilver Plus este o gamă de îngrijire antibacteriană pentru pielea afectată. Secretul acestei game este substanţa activă unică, Microsilver BG™. În combinaţie cu diferiţi compuşi de zinc şi Dexpanthenol, acesta se găseşte în toate produsele din gamă.** Culoarea lor gri-argintie este un semn distinctiv al calităţii.

Gama Microsilver Plus acoperă în total 6 zone de aplicare: faţa, dinţii, corpul, axilele, mâinile şi scalpul. Fiecare produs are acel Plus care îl face unic.

Ingrediente:

Argint pur, Dexpanthenol şi Compuşi de zinc

Utilizare

Pentru uz zilnic, dimineaţa şi seara.

1. Care este rolul Microsilver Plus?

Microsilver Plus a fost creat pentru a elimina organisme dăunătoare de pe piele (de exemplu bacterii, viruşi, fungi, paraziţi), care găsesc cele mai bune condiţii de creştere (proliferare intensă), în special în cazul rănilor şi iritaţiilor pielii. Acţionarea Microsilver Plus se bazează în principiu pe perturbarea şi impactul asupra funcţiilor metabolice, reglate de enzime, al membranei celulare a microorganismelor. Procesele naturale ale regenerării pielii iritate sau încărcate sunt sprijinite în mod activ.

2. Cum sunt distruse microorganismele de pe piele?

Structura mare, de tip burete a Microsilver Plus permite un contact frecvent (absorpţie / resorbţie) cu microorganisme. În acelaşi timp, din microsilver metalic (Microsilver Plus Bg™), ionii de argint sunt eliminaţi în mod continuu. Aceste particule de argint, atacă direct peretele microorganismelor, le opresc divizarea celulară oprind astfel propagarea lor.

3. Ce se întâmplă cu pielea datorită folosirii Microsilver Plus?

Pielea curăţată de aceste microorganisme se odihneşte, iar aspectul ei se normalizează. Datorită acţionării Microsilver Plus Bgtm se menţine aspectul frumos rezultat. Pielea îşi recapătă aspectul natural şi este vizibil mai relaxată.

4. Care este efectul complexului de substanţe active constând în compuşi de zinc şi dexpantenol, prezent în produsele Microsilver Plus?

Combinaţia de compuşi de zinc şi dexpantenol sprijină procesele naturale ale vindecării pielii. Pielea se odihneşte şi arată bine, delicată şi catifelată.

5. Cum se produce Microsilver Plus?

După mulți ani de dezvoltare a producției de particule ultrafine de argint pur (cu o suprafață a particulelor micronizate crescută), cunoscut fiind pentru o lungă perioadă pentru proprietățile metalelor prețioase - argintul poate fi folosit, de asemenea, astăzi într-un mod orientat și optimizat şi în scopuri cosmetice.

Dintr-un fir foarte curat de argint, în vacuum şi utilizând curent de voltaj mare, se extrag pe rând atomi de argint, care apoi se unesc, creând complexe de argint neregulate, cu până la 20 de atomi (microparticule). Multe dintre aceste unități unice apoi formează vizibil sub microscop electronic, structura spongioasă, liberă. Spațiile dintre microparticule sunt atât de mici încât se poate vorbi de fapt, în acest caz de materialul nanoporos. Astfel rezultă pulberea gri din argint care este foarte curată şi nu prezintă semne de metale nedorite.

Cantitate: 100 ml.

Brand: LR Health & Beauty

Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator